Σχετικά με ορισμένα σχόλια στο Market

Posted by Greek Android Developers On Friday, February 11, 2011 0 comments

Έχουμε δεχτεί αρκετά comments στο Android Market το δίμηνο αυτό που η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο κοινό. Την έχουμε κάνει γνωστή και μέσα από forums όπου μπορούμε και πιο εύκολα να βλέπουμε σχόλια για κάθε update. Από εκεί και πέρα υπάρχει ένα ζήτημα με ορισμένα σχόλια.

Είναι αρκετοί που έρχονται και σχολιάζουν με προτάσεις του στυλ: "Καλό αλλά λείπουν ονόματα." "Καλή εφαρμογή αλλά θέλει και άλλα ονόματα". Ναι φυσικά και θέλει και άλλα ονόματα, δεν είπαμε ποτέ ότι είναι πλήρης και τα έχουμε βάλει όλα. Αλλά με το να το αναφέρετε απλά και να βαθμολογείτε χαμηλά την εφαρμογή γιατί δεν βρήκατε κάποιο όνομα δε μπορούμε να πούμε ότι μας βοηθάει και πολύ.

Τρόποι επικοινωνίας πέρα από τα σχόλια του Market υπάρχουν. Είτε μέσω Facebook, είτε μέσω Twitter, είτε με το e-mail, είτε με σχόλιο σε αυτό εδώ το blog! Αν πιστεύετε ότι λείπει κάποιο όνομα ας το ανακοινώσετε με κάποιο τρόπο ώστε να προστεθεί σε επόμενο update.

Y.Γ. Να σημειωθεί ότι στο τελευταίο update (1.2.0.) έχει προστεθεί η δυνατότητα προσθήκης / αφαίρεσης ονόματος στην βάση δεδομένων της εφαρμογής. Αυτό μπορεί να γίνει είτε επιλέγοντας μια από τις επαφές κατευθείαν και ρυθμίζοντας την ημερομηνία, είτε γράφοντας κάποιο όνομα χειροκίνητα μέσω του πληκτρολογίου (δεν είναι απαραίτητο να επιλέξετε κάποια επαφή). Οπότε το "πρόβλημα" που αναφέρετε παύει να υφίσταται και ως ένα βαθμό.

Απλά πράγματα που δεν γίνονται όμως..




Share

0 comments:

Post a Comment