Ελληνικό Εορτολόγιο v.1.2.0 [26/01/2011]

Posted by Greek Android Developers On Wednesday, January 26, 2011 16 comments

Νέα έκδοση με κάτι που πιστεύουμε πρόκειται να αγαπήσετε. Οι βάσεις δεδομένων με τα ονόματα μεγαλώνουν συνεχώς με κάθε update αλλά είναι λογικό να υπάρχουν ονόματα που είτε δεν υπάρχουν είτε είναι γραμμένα από σας με τρόπο που δεν είναι εύκολο για την εφαρμογή να εντοπίσει κατά πόσο γιορτάζει ή όχι.
Για αυτό το λόγο προσθέσαμε ένα νέο μενού "Τροποποίηση" με το οποίο ο χρήστης θα μπορεί να προσθέσει επαφές από τον κατάλογό του στην βάση δεδομένων του προγράμματος, ορίζοντας χειροκίνητα μια μέρα στην οποία το συγκεκριμένο όνομα γιορτάζει.

Βάλτε λοιπόν γιορτές για τον "Άκη", "Μωράκι μου", "Μπουμπούκος", "Μπαμπάς" κτλ κτλ κτλ και την μέρα εκείνη θα εμφανιστούν κανονικά στην λίστα με τους εορτάζοντες.

Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να διαγράψετε κάποιο όνομα που έχετε προσθέσει. Επιλέγετε το όνομα από τον κατάλογό σας, βάζετε την ημερομηνία που είχατε ορίσει και πατάτε διαγραφή.

Σε εικόνες το νέο update:
Συγκεντρωτικά οι αλλαγές:
- Νέο μενού Τροποποίηση (προσθήκη/αφαίρεση επαφών που γιορτάζουν από τον χρήστη)
- Βελτίωση αναζήτησης επαφών βάσει ονόματος/ημερομηνίας
- Προσθήκη greeklish και ελληνικών χωρίς τόνους στην βάση των κινητών εορτών
- Προσθήκη πλήκτρου εξόδου στο μενού.

Όσοι δεν έχετε πρόσβαση στο Market μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο από εδώ.
Περιμένουμε τα σχόλιά σας.




Share

16 comments:

Anonymous said...

Μου κρασαρει δεν λειτουργει υστερα απο το update το χθεσινο :(
galaxy s- 2.2.1.

Greek Android Developers said...

Δοκίμασε να κάνεις καθαρό install αφού αφαιρέσεις την εφαρμογή να δούμε τι τρέχει. Αφού κάνεις το install τρέξτην μια φορά πριν βάλεις widget στην κεντρική οθόνη.

Αν και πάλι σου πετάξει FC, στείλε ένα report να δούμε πού μπορεί να κολλάει, και ένα mail για να δούμε αναλυτικά τι γίνεται.

Anonymous said...

δεν ξερω γιατι αλλα σημερα μου κολησε ολο το κινητο,δονησε μια φορα μου βγαζει αναγκαστικο κλεισιμο,και μετα του εκανα επανεκκινηση,δεν ισιωσε,και του εκανα reset(σοφτ). η εκδοση που εχω ειναι η επισημη αγγλικη.δεν ηθελα να κανω report,αν ειναι τωρα θα βαλω το widget και μολις μου πει θα στειλω report;)
φιλικα παναγιωτης!
(σας βρηκα απο το ποστ σας στο thelab!)

Greek Android Developers said...

Φίλε Παναγιώτη αφού βάλεις την εφαρμογή τρέξτην μια φορά πριν βάλεις το widget στην οθόνη. Είναι απαραίτητο για να δημιουργηθεί η βάση δεδομένων.

Με την προηγούμενη έκδοση 1.1.9 σου δούλευε κανονικά;

Unknown said...

Mου λειτουργουσε σωστα!εβρισκε και τις επαφες μου που γιορταζαν κτλ.τωρα μου βγαζει αυτο το προβλημα:gandevs.eortologio τερματιστηκε κτλ κτλ.μου λεει μονο αναγκαστικο κλεισιμο.το widget το αφαιρεσα γιατι καθε φορα που πηγαινα στην σελιδα με αυτο το widget δονουσε το κινητο και μου ελεγε το συγκεκριμενο μηνυμα. στην εφαρμογη πλεον δεν μπορω να μπω μεσα,ειτε κανω restart ειτε σοφτ ρεσετ. αυταα!!σας ευχαριστω πολυ!

Greek Android Developers said...

Κάποιο πρόβλημα φαίνεται ότι υπάρχει με το κινητό σου και την δημιουργία της βάσης δεδομένων. Θα το κοιτάξουμε. Για την ώρα μπορείς να ξαναβάλεις την 1.1.9 από το άλλο post στο blog. Το ανεβάσαμε μόλις για να κάνεις την δουλειά σου για την ώρα.

Unknown said...

αλλαξα ρομ και κερνελ μιας και θα τα εκανα ολα μαζι,και στην νεα ρομ παλι 2,2,1 (un-official) δουλευει σωστα!!δεν ξερω τι μπορει να φταιει(πολυ πιθανον η samsung!!:P)!!τωρα σεταρω το κινητο!
σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας!
βαλτε και ενα donate οποιος θελει και του αρεσει η εφαρμογη να σας κερναει μια μπυρα,μιας και οτι θελουμε ειστε αμεσως "κοντα" μας!
φιλικα παναγιωτης!

Greek Android Developers said...

Χαιρόμαστε που το πρόβλημα λύθηκε :)
Το Donate ήταν στα σχέδια από την αρχή, απλά θέλαμε πρώτα να βγει κάποιο καλό αποτέλεσμα και μετά να μπει για να χει και κάποιο νόημα :)
Είμαστε εδώ για ό,τι άλλο χρειαστείς.

Anonymous said...

εξαιρετική εφαρμογή..κάτοχος του blade και την έχω στις πρώτες που βάζω μετά τα flasharismata που κάνω συνέχεια με τις νέες rom...αυτό που διαπίστωσα και φαντάζομαι το έχετε δει και εσείς είναι ότι υπάρχει μάλλον κάποιο πρόβλημα όταν το τηλέφωνο έχει έκδοση 2.3....είχα βάλει την CM7 και δεν μπορούσε η εφαρμογή να ξεκινήσει με τπτ..μόνο Force close είχε...γιαυτό και άλλαξα ρομ :Ρ χωρίς εορτολόγιο δεν γίνεται...εξαιρετική δουλειά..συνεχίστε έτσι :)

Greek Android Developers said...

Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Αυτό που αναφέρεις το παρατηρήσαμε και εμείς όταν δοκιμάσαμε τις πρώτες nightlies του CM7.0.

Άτομα με την επίσημη 2.3 σε nexus S μας είπαν ότι τρέχει κανονικά. Και χτες που δοκιμάσαμε στην τελευταία nightly cm7.0 τρέχει κανονικά. Πρέπει να ήταν θέμα των πρώτων εκδόσεων που είχαν αρκετά προβλήματα έτσι και αλλιώς.

Αν βγει τελική stable και για κάποιο λόγο δεν τρέχει ακόμα θα διορθωθεί σίγουρα.

Anonymous said...

Μου εκανε μεγαλο προβλημα χθες...κρασαρε και μου εξαφανισε τα widget μου απο τις μισες μου οθονες

Greek Android Developers said...

@Anonymous
Φίλε μου μας φαίνεται πολύ περίεργο να κράσαρε η εφαρμογή και να έβγαλε πρόβλημα σε άλλα widgets. Τι κινητό, rom έχεις; Πέρασες καμιά εφαρμογή που σχετίζεται με μεταφορά άλλων apps στην sd?

Anonymous said...

Σημερα ξαναεμφανιστηκαν (ενα ενα) αλλα αναγκαστηκα να την βγαλω και να την βαλω παλι.Ναι εχω εφαρμογη για μετακινηση στην sd αλλα την συγκεκριμενη εφαρμογη δεν την περασα στην καρτα επειδη εχει widget και ξερω οτι δεν κανει....HTC Desire με την μαμισια ρομ(2,2) χωρις root

Greek Android Developers said...

@anonymous
Φίλε μου δεν έχουμε αναφορά για τίποτα παρόμοιο τόσο καιρό, πρώτη φορά εσύ μας το λες, για αυτό μας φαίνεται και παράξενο. Αν ξανακρασάρει η εφαρμογή στείλε μας ένα report να δούμε τον λόγο. Από εκεί και πέρα είναι πολύ περίεργο να φταίει η εφαρμογή για τα widgets των υπολοίπων.

Anonymous said...

πολυ καλη δουλεια παιδια,απλα μια ερωτηση-στις ρυθμισεις και στην επιλογη της ωρας ειδοποιησης(την αποθηκευω)δεν με ειδοποιει για τις γιορτες, εχω δεν εχω αναλογη αποθηκευμενη επαφη

Greek Android Developers said...

@Anonymous
Για να σου πετάξει notification πρέπει να ισχύουν ορισμένες προϋποθέσεις.
1) πρέπει να έχεις επαφή που γιορτάζει
2) η επαφή αυτή πρέπει να είναι γραμμένη με σωστό τρόπο (ορθογραφικά και κάθε πεδίο στη θέση του (όνομα σε όνομα/επίθετο σε επίθετο))
3) να έχεις βάλει το widget σε κάποια home screen σου.

Αν δεν ισχύουν τα παραπάνω δε θα δεις κάποια ειδοποίηση.

Post a Comment