10 χιλιάδες downloads σε 2.5 μήνες

Posted by Greek Android Developers On Saturday, March 5, 2011 2 comments

Το Ελληνικό Εορτολόγιο για Android ξεπέρασε επισήμως τα 10 χιλιάδες downloads (10.098 για την ακρίβεια όσο γράφονται οι γραμμές). Ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Μετά από αρκετά updates αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην έκδοση 1.2.0 η οποία φαίνεται ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο bug.
Στα σκαριά υπάρχει νέα έκδοση η οποία όμως καθυστερεί μιας και οι αλλαγές είναι αρκετές τόσο στις λειτουργίες όσο και την εμφάνιση.

Σας ευχαριστούμε όλους για την προτίμηση που μας δείχνετε. Τι θα θέλατε να δείτε σε μελλοντικές εκδόσεις;




Share

2 comments:

Gryzor said...

Καλημέρα!

Bug όχι, αλλά μου έβγαλε σήμερα πως γιορτάζει ο Νικόλαος... και στις 26 δεν τον έχει! Κοιτάζω στο eortologio.gr (και αλλού) και βλέπω αρκετές διαφορές. Άρα νομίζω θα θέλαμε να δούμε σωστά στοιχεία :)

Εκτός τούτου, ευχαριστώ!

Greek Android Developers said...

Καλημέρα Gryzor.
Το θέμα με το όνομα Νίκος το είδαμε από χτες βράδυ και το αναφέραμε και στο Twitter account/fb page της εφαρμογής. Είναι λάθος στη βάση των κινητών εορτών μιας και είναι η δεύτερη γιορτή του ονόματος.

Έχει καιρό να γίνει update μιας και η εφαρμογή έχει φτάσει σε ένα stable στάδιο και έχουμε επικεντρωθεί στην επόμενη έκδοσή της με αρκετές αλλαγές η οποία έρχεται μέχρι το τέλος του μήνα.

Έχει σημειωθεί η αλλαγή για τον Νίκο καθώς και άλλα ονόματα τα οποία έχουμε εντοπίσει και θα προστεθούν και αυτά με την νέα έκδοση. Αν έχεις παρατηρήσει και άλλα ονόματα που λείπουν μπορείς να μας τα αναφέρεις και σε mail για να τα προσθέσουμε και αυτά.

~ gandevs

Post a Comment